ΥΛΙΚΑ
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
2 αγγούρια
1 καρότο μικρό
6 - 8 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουτ.σούπας αλάτι
λίγος άνηθος ψιλλοκομένος ( προαιρετικά )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Καθαρίζουμε τις φλούδες απο τα αγγούρια και το αγγούρι.
2. Στον τρίφτη, τρίβουμε τα αγγούρια και το καρότο.
3. Σε ένα σουρωτήρι βάζουμε τα αγγούρια και το καρότο τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους, να στραγγίξουν καλά.
4. Σε ένα μπωλ βάζουμε το γιαούρτι ,τα αγγούρια ,το καρότο,το ελαιόλαδο,το σκόρδο, το αλάτι και το άνηθο( αν θέλουμε ), τα ανακατεύοθμε και είναι έτοιμο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
2 αγγούρια
1 καρότο μικρό
6 - 8 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουτ.σούπας αλάτι
λίγος άνηθος ψιλλοκομένος ( προαιρετικά )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Καθαρίζουμε τις φλούδες απο τα αγγούρια και το αγγούρι.
2. Στον τρίφτη, τρίβουμε τα αγγούρια και το καρότο.
3. Σε ένα σουρωτήρι βάζουμε τα αγγούρια και το καρότο τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους, να στραγγίξουν καλά.
4. Σε ένα μπωλ βάζουμε το γιαούρτι ,τα αγγούρια ,το καρότο,το ελαιόλαδο,το σκόρδο, το αλάτι και το άνηθο( αν θέλουμε ), τα ανακατεύοθμε και είναι έτοιμο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου