ΥΛΙΚΑ
1 πακετο σφολιάτα (2 φύλλα)
10 φέτες ζαμπον
10 φέτες ένταμ ή γκούντα
1 κονσέρβα μανιτάρια ( προαιρετικά )
1 μεσαία κρέμα γάλακτος
1 κρόκος αυγού ή λιγο εβαπορε για το γυάλισμα.
EΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας σε βουτυρωμένη ή λαδωμενη λαμαρίνα και απλώνουμε 2 κ.σούπας κρέμα γάλακτος κατά μήκος του φύλλου.
Μοιράζουμε τα υλικά μας για δυο ρολλά πχ. 5 φέτες ζαμπόν στη μια , 5 στην άλλη, το ίδιο και για το τυριί κλπ.
Στρώνουμε πρώτα τις φέτες το ζαμπόν, μετά το τυρί και απο πάνω τα μανιτάρια.
Σκεπάζουμε το μισό φύλλο με το υπόλοιπο μισό σε ρολό και πατάμε τις ακρες.
Γυαλίζουμε την επιφάνεια με αυγό ή γάλα εβαπορέ.
Ακολουθούμε την ιδια διαδικασία και για το δεύτερο φύλλο και έχουμε 2 ρολλά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 περίπου λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου