Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΟΥΒΛΑΣ



1) Αφαιρούμε τη συκωταριά. Πλένουμε τον λαιμό του αρνιού και αλατοπιπερώνουμε στον λαιμό, στην κοιλιά και τα πόδια.
2) Σουβλίζουμε το αρνί με κατεύθυνση απο τα πόδια προς το κεφάλι.
3) Τρυπάμε προσεκτικά το κεφάλι του αρνιού.
4) Δένουμε με σύρμα ή σπάγγο τα πόδια, τον λαιμό και εσωτερικά τη σούβλα με τα πλευρά.
5) Τέλος ράβουμε την κοιλιά του αρνιού και ... καλό ψήσιμο.

                                                ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου