ΥΛΙΚΑ:
1 πακ. μακαρόνια για πατσίτσιο
250 γρ. γκούντα τριμμένη
250 γρ. ένταμ τριμμένο
250 γρ.κεφαλογραβιέρα τριμμένη
10 φέτες μπέικον
10 φέτες ζαμπόν
1 πιπεριά πράσινη
1 κρέμα γάλακτος 500 ml
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
1.Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό,τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ.
2. Κόβουμε το μπέικον και το ζαμπόν σε κομματακια.
3. Τσιγαρίζουμε την πιπεριά και το μπέικον, σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθούν.
4. Ρίχνουμε μέσα στο πυρέξ μια στρώση μακαρόνια ( κάνουμε δυο στρώσεις ), μετά το ζαμπόν και το μπέικον, μετά τη μισή ποσότητα τυριών, τις μισές πιπεριές και τη μισή κρέμα γάλακτος και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για να καλύψουμε το πυρέξ μας.
5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 20΄- 25΄ λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει η επιφάνεια .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
1 πακ. μακαρόνια για πατσίτσιο
250 γρ. γκούντα τριμμένη
250 γρ. ένταμ τριμμένο
250 γρ.κεφαλογραβιέρα τριμμένη
10 φέτες μπέικον
10 φέτες ζαμπόν
1 πιπεριά πράσινη
1 κρέμα γάλακτος 500 ml
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
1.Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό,τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ.
2. Κόβουμε το μπέικον και το ζαμπόν σε κομματακια.
3. Τσιγαρίζουμε την πιπεριά και το μπέικον, σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθούν.
4. Ρίχνουμε μέσα στο πυρέξ μια στρώση μακαρόνια ( κάνουμε δυο στρώσεις ), μετά το ζαμπόν και το μπέικον, μετά τη μισή ποσότητα τυριών, τις μισές πιπεριές και τη μισή κρέμα γάλακτος και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για να καλύψουμε το πυρέξ μας.
5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 20΄- 25΄ λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει η επιφάνεια .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου