ΥΛΙΚΑ:
2 φύλλα σφολιάτας
3 πράσινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές
2 κίτρινες πιπεριές
2 πορτοκαλί πιπεριές
3 αυγά
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
250 γρ. γκούντα
250 γρ. ένταμ
250 γρ. κασέρι
250 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Πλένουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε φετούλες.
2. Τσιγαρίζουμε τις πιπεριές και τις αφήνουμε να στραγγίσουν.
3. Βουτυρώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
4. Ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές ανακατεμμένες και απο πάνω τα τυριά και το ζαμπόν.
5. Σκεπάζουμε την πίτα μας με το άλλο φύλλο που μας έχει απομείνει και με μια οδοντογλυφίδα τρυπάμε σε διάφορες μεριές το φύλλο μας.
6. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το περιχύνουμε πάνω σε όλο το φύλλο.
7. Ψήνουμε την πίτα μας σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς περίπου, για 40 - 45΄λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
2 φύλλα σφολιάτας
3 πράσινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές
2 κίτρινες πιπεριές
2 πορτοκαλί πιπεριές
3 αυγά
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
250 γρ. γκούντα
250 γρ. ένταμ
250 γρ. κασέρι
250 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Πλένουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε φετούλες.
2. Τσιγαρίζουμε τις πιπεριές και τις αφήνουμε να στραγγίσουν.
3. Βουτυρώνουμε το ταψί μας και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
4. Ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές ανακατεμμένες και απο πάνω τα τυριά και το ζαμπόν.
5. Σκεπάζουμε την πίτα μας με το άλλο φύλλο που μας έχει απομείνει και με μια οδοντογλυφίδα τρυπάμε σε διάφορες μεριές το φύλλο μας.
6. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το περιχύνουμε πάνω σε όλο το φύλλο.
7. Ψήνουμε την πίτα μας σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς περίπου, για 40 - 45΄λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου