ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φύλλο κρούστας
600 γρ. κασέρι
400 γρ. γκούντα
4 αυγά
1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
μαργαρίνη για το άλειμμα των φύλλων
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε το κασέρι και τη γκούντα σε μικρά κυβάκια και τα ανακατεύουμε σε ένα μπωλ. Στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί μεσαίου μεγέθους τα μισά φύλλα κρούστας αλείφοντάς τα ένα ένα με λειωμένη μαργαρίνη. Απλώνουμε τα τυριά πάνω στα φύλλα . Σκεπάζουμε τα τυριά με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας αλείφοντάς τα και πάλι ένα ένα με την μαργαρίνη. Γυρίζουμε προς τα μέσα τα φύλλα που περισσεύουν και τα τακτοποιούμε. Χαράζουμε την κασερόπιτα σε τετράγωνα κομμάτια. Χτυπάμε με ένα σύρμα σε ένα μπωλ τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε με αυτά την πίτα μας.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα, μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει η επιφάνειά της.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
500 γρ. φύλλο κρούστας
600 γρ. κασέρι
400 γρ. γκούντα
4 αυγά
1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
μαργαρίνη για το άλειμμα των φύλλων
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε το κασέρι και τη γκούντα σε μικρά κυβάκια και τα ανακατεύουμε σε ένα μπωλ. Στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί μεσαίου μεγέθους τα μισά φύλλα κρούστας αλείφοντάς τα ένα ένα με λειωμένη μαργαρίνη. Απλώνουμε τα τυριά πάνω στα φύλλα . Σκεπάζουμε τα τυριά με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας αλείφοντάς τα και πάλι ένα ένα με την μαργαρίνη. Γυρίζουμε προς τα μέσα τα φύλλα που περισσεύουν και τα τακτοποιούμε. Χαράζουμε την κασερόπιτα σε τετράγωνα κομμάτια. Χτυπάμε με ένα σύρμα σε ένα μπωλ τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε με αυτά την πίτα μας.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα, μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει η επιφάνειά της.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου