ΥΛΙΚΑ
10 πιπεριές πράσινες (κέρατο)
10 φέτες μπέικον
200 γρ.φέτα τριμμένη
200 γρ. τυρί ενταμ τριμμένο
200 γρ. γκούντα τριμμένη
Αφαιρούμε εσωτερικά τα σπόρια και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
Τσιγαρίζουμε σ΄ ένα τηγάνι το μπέικον.
Σ΄ ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα τυριά μαζί.
Σε κάθε πιπεριά βάζω και απο ένα ολόκληρο μπέικον , έπειτα με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τις πιπεριές μας με τη γέμιση απο τα τυριά.
Σκεπάζουμε το άνοιγμα με το τμήμα με το κοτσάνι που είχαμε αφαιρέσει αρχικά.Για να μη φύγει το καπάκι και χυθούν τα τυριά κατά την διάρκεια του ψησίματος, καλό είναι να στερεώσουμε με οδοντογλυφίδες την πιπεριά με το κοτσάνι της - καπάκι της.
Σ΄ ένα πυρέξ τοποθετούμε τις πιπεριές
Ρίχνουμε απο πάνω ελάχιστο λαδάκι και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
10 πιπεριές πράσινες (κέρατο)
10 φέτες μπέικον
200 γρ.φέτα τριμμένη
200 γρ. τυρί ενταμ τριμμένο
200 γρ. γκούντα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε καλά τις πιπεριές και κόβουμε γύρω γύρω το πάνω μέρος που είναι το κοτσάνι, με τέτοιο τρόπο ωστε να σχηματίζει ένα καπακι.Αφαιρούμε εσωτερικά τα σπόρια και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
Τσιγαρίζουμε σ΄ ένα τηγάνι το μπέικον.
Σ΄ ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα τυριά μαζί.
Σε κάθε πιπεριά βάζω και απο ένα ολόκληρο μπέικον , έπειτα με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τις πιπεριές μας με τη γέμιση απο τα τυριά.
Σκεπάζουμε το άνοιγμα με το τμήμα με το κοτσάνι που είχαμε αφαιρέσει αρχικά.Για να μη φύγει το καπάκι και χυθούν τα τυριά κατά την διάρκεια του ψησίματος, καλό είναι να στερεώσουμε με οδοντογλυφίδες την πιπεριά με το κοτσάνι της - καπάκι της.
Σ΄ ένα πυρέξ τοποθετούμε τις πιπεριές
Ρίχνουμε απο πάνω ελάχιστο λαδάκι και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου